Hvad Alle Bør Vide om Køb af Sportsvogne

Rigtigt mange mænd har gået rundt i store dele af deres liv, med en barndomsdrøm om, engang at komme til at køre i en lækker sportsvogn. Der er bare et eller andet dybt maskulint ved at drøne rundt i en hurtig og lækker sportsvogn, som man helt selv ejer. Det er dog ikke alle, der ender med at indfri deres barndomsdrøm. For nogle handler det om, at økonomien aldrig helt bliver stærk nok til, at man kan finde nok penge til at kunne erhverve sig en sportsvogn. For andre er det noget rent praktisk: hvis man har fået sig et par børn, og lever en travl hverdag, så er en sportsvogn ikke altid det pragmatiske valg. Men en af de helt store grunde er, at folk simpelthen får kolde fødder, når først det bliver muligt for dem at købe sportsvognen. De har skaffet sig et arbejde, der giver dem nok økonomisk frihed til, at kunne anskaffe sig en lækker sportsvogn. Deres liv er indrettet på sådan vis, at en sportsvogn giver ganske god mening, i forhold til deres livsstil. Men de ved simpelthen ikke hvor de skal starte, og derfor kommer de aldrig i gang.

Det er et typisk problem med drømme, som vi har gået rundt med i lang tid. Med tiden bliver tanken om at gøre drømmen til virkelighed intimiderende. Det har været en drøm så længe, at vi har svært ved at se det som andet end en drøm. Måske frygter vi, at realiseringen af drømmen vil ende med at skuffe os: at intet kan leve op til de forventninger, som vi har gået og bygget op i alle disse år. Denne frygt går så alt for ofte ind, og får os til at sabotere vores egne drømme. Det virker for farligt eller uoverskueligt at kaste os ud i noget, vi så længe har prissat som en drøm, at vi spænder ben for os selv, og giver op på forhånd.

Men det er en irrationel frygt. Tro mig: at eje en sportsvogn er mindst ligeså fedt, som du forestiller dig, at det er. Stik imod at blive skuffet, så vil alle de mange års længsel efter en sportsvogn faktisk bare gøre oplevelsen meget federe. Og det behøver ikke engang at være svært at vælge en sportsvogn du vil blive glad for. Du køber dig bare en mazda MX-5 ? det er nemlig den bedst sælgende sportsvogn i hele verden. Hvis så mange mennesker rundt på hele kloden har forelsket sig i en Mazda MX-5, så er der rigtig god chance for, at du også vil falde pladask for den.

Sportsvogne er altså langt fra noget, man kun kan drømme om. Det er både realistisk og nemt, at vælge en sportsvogn, der fuldt ud vil indfri ens barndomsdrømme. Det eneste det kræver er, at du tager handling.