Plant et figentræ fra planteskolens webshop i din have

Når man sidder i sin stue om vinteren og kigger ud i den visne, afpillede have, så får man længsel mod sydens sol og grønne planter, med dejlige, søde frugter. Heldigvis har vi mennesker en god evne til at drømme os væk, når det hele bliver lidt for trist i virkelighedens verden. Og mennesket er faktisk i stand til at gøre sine drømme til virkelighed, det har historien flere eksempler på. Ja, i vores eget liv har vi sikkert selv gjort det. Det kan også ske i haven til sommer, hvis du synes.

Hvis man går og drømmer om sydens søde frugter, så kan man jo plante et figentræ i sin have. Et figentræ kommer jo oprindeligt langvejs fra. Helt nede i de varme lande gror dette træ vildt i naturen. Men det kan altså også komme til at gro her, i det høje nord, hvis vi sørger for at give det de rigtige betingelser. Og man kan endda få et figentræ til at bære frugt her, hvis man vælger de rigtige sorter. Når haven ikke kan komme til syden, så må syden komme til haven, som man siger.

Læs en guide på nettet

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan man får søde figenfrugter i haven, så ligger der en skøn artikel på plantorarama.dk. Her kan du blive klogere på alle aspekter i dette projekt, som altså slet ikke er så vanskeligt at føre ud i livet. Det er ikke svært at få et figentræ til at gro og bære frugter, hvis bare man følger vejledningerne i denne artikel. Og, smart nok, så kan man faktisk også købe det rigtige figentræ fra denne webside.

En webshop med masser af havetips

Plantorama er en kæde af havecentre, der har butikker fordelt over hele Danmark. På Plantoramas webside af der masser af spændende artikler at finde, der kan guide og vejlede havefolk, som har specielle ønsker med deres haver. Og samtidigt kan man jo så købe de ting, man står og mangler, for der er også en webshop tilknyttet siden. Smart nok.