Tag på ferie med selvforkælelse

Når vi endelig har ferie, trænger mange af os til at forkæle os selv, det ligger ligesom i ordet ferie. Hvis du også trænger til forkælelse i din ferie, så læs med her, hvor vi giver dig et par tips til, hvad du kan gøre.

Forkælelse kan være mange ting og afhænge af den enkelte. Nogle synes, det er skønt at tage på actionferie i de franske alper, mens andre synes, at wellness Nordjylland er topmålet af luksus. Sådan er vi så forskellige.

Vand, vin eller begge dele?

Har du aldrig prøvet at være på spahold, vil du elske den wellness Nordjylland tilbyder. Her er der mulighed for gedigen selvforkælelse og for at komme helt ned i gear. Der er flere muligheder for wellness Nordjylland, måske har du lyst til at prøve saunagus, hvor bademesteren hælder velduftende olier på saunaens glohede sten og hvirvler duften rundt i rummet.

Skulle wellness Nordjylland ikke være noget for dig, var det måske noget med en vinferie. Hvis du holder af god vin, kan du tage på arrangerede ferier i Frankrig, hvor I besøger en række vingårde og naturligvis smager på varerne. En vinferie kan også være en virkelig dejlig forkælelsesoverraskelse til din udkårne, hvis denne interesserer sig for vin.

Måske havde du ikke tænkt på, at der faktisk er mulighed for at kombinere de to ting, sådan da. Med et ophold med wellness Nordjylland kan du efter dagens strabadser i de dejlige spafaciliteter nyde et glas vin og mærke roen sænke sig endnu mere. Du kan også undersøge, om der skulle være vingårde i området. Det er ikke utænkeligt, da klimaforandringerne bevirker, at det selv i Danmark, som jo ellers ligger langt nordligere end de klassiske vinlande Frankrig, Italien og Spanien, kan være med, når det gælder fremstilling af gode vine.

Dette var et bud på ferie med selvforkælelse med vand, vin og en kombination af disse to livgivende eliksirer, som de fleste af os nødigt vil undvære, især vin. Dog bør man begrænse indtaget af vin inden man begiver sig til svømmebassinet, da der ellers kan opstå farlige situationer.